Wie ben ik

Ik ben Katharina Amaya.  

DSC00432

Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Ik voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van mijn ledematen. Mijn spiritueel pad en mijn passie voor dans kwamen op een dag zodanig bij elkaar, dat het mijn hele zijn en besef van mijzelf op z’n kop zette. Ik onderging op een dieptepunt in mijn leven een proces van zielsbelichaming, ik noem het ‘Soul Embodiment’, waar ik als een ander mens eruit te voorschijn kwam dan wie ik voorheen was. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan.

copy-foto.jpg

 

Mijn passie in mijn werk is jouw hart te raken voor jouw verbinding met je Ziel /Hoger Zelf en deze dieper in je lijf en leven te integreren om van daaruit jouw authentieke kracht en jouw ware natuur vanuit jouw zielslicht te leven.

 

 

Mijn achtergrond aan opleiding/trainingen:
Trainer van Laban Movement Analyses & Dance Fundamentals, ADIM Bewegingstherapie, Creatieve Dans, Energetisch Lichaamswerk, Biodanza, Authentic movement, Coaching, Docent Eenheidsheling, Dolphin Energy Healing Facilitator, Hartcoherentie en Effortless Coaching Co-Trainer.