Reacties

Soul DanceĀ brengt je op allerlei manieren in beweging… lees hieronder wat reacties die ik mocht ontvangen van deelnemers:

Ik vond de workshop echt bezielend. Na de workshop was er vrij dansen en ik had het gevoel dat ik ‘bewogen werd’, dat mijn ziel door mij heen bewoog.
M. Reus, Noordwijkerhout

Heerlijke muziek en workshop! Speelse oefeningen en liefdevolle bewegingen!
J. Scheepmaker, Groningen; www.nataraj.info

Fantastische workshop!! Ik heb me helemaal kunnen uitleven en van daaruit, door jou geleid, steeds meer naar binnen. Je was geweldig in de begeleiding om uiteindelijk met m’n ziel te dansen. Ik bewoog niet zelf, maar werd bewogen. Ook emotioneel en spiritueel. Ik kom zeker naar je volgende workshops. Heel erg bedankt!
A. Boersma, Haarlem

Plezier samen en met jezelf, Dank!
V. Mol

Ik moest in het begin even wennen, want ik dans veel biodanza. Toen heb ik mijn oordelen opzijgezet. Ik merkte dat er een hele goede opbouw was in deze workshop. Ik raakte steeds meer uit mijn hoofd, door speelse dansen. Daarna heerlijke soort van rug massage. Daarna gingen we alle chakra’s af. Ik voelde me steeds meer in mijn lijf komen. De uitnodiging was om je ziel je lichaam te laten dansen. Ik merkte dat da gebeurde. Ik vergat de omgeving, mijn lichaam danste, zalig.
Hele goede opbouw, dank je wel!
K. Verwegen, Amersfoort

Jij helpt mij mijn ziel te leven op aarde. Ik werd via jou uitgenodigd om het licht van mijn ziel te belichamen op aarde.
Er is niets fijner dan te voelen en te ervaren dat al wat in mij is via mijn lichaam, hart en handen tot expressie wil komen.Zo druk ik mijn eigen kleur echt uit op aarde.
J. Kogelman, Oosterhout; www.kleurenreis.nl