Cursussen

Soul Dance Cursussen
The intimate journey of soul embodiment through dance & authentic movement

cropped-banner-formaat-wordpress-37.jpg

Hoe ziet een Soul Dance cursus er uit?

In een cyclus van 6 lessen gaan we meer de diepte in van het ervaren van de subtiele bewegingen van je ziel door jou heen. Na een warming up en dansopdrachten die je energie en lichaam aan het stromen brengen, zal vooral de focus liggen op het energetisch gewaar zijn van je innerlijke ruimte, je ‘Inner Tempel’. Stap voor stap leer je jouw Ziel of Hoger Zelf, jouw hoogste potentieel aan bewustzijn, steeds dieper in je lichaam te incarneren en hier op aarde te verankeren. De lessen hebben een intiem karakter, omdat de aard van dit proces kwetsbaar en subtiel is. De groepsgrootte is dan ook min 6 tot en met max. 12 deelnemers.

Dans en beweging zijn een prachtige ingang om jou te openen voor je zielspotentieel. Het is de puurste uiting van ons mens zijn. Dansen maakt blij.  Hoe meer van jouw vreugde, hartswarmte en aanwezigheid in het Nu komt, des te beter kan je ziel jou raken en contact met je krijgen.

Door het maximum van 8 deelnemers kan ik iedereen alle aandacht schenken die nodig is. In een veilige en warme sfeer zullen we voor elkaar de ‘sacred space’ bieden om ieders proces in de dans te bekrachtigen.

Ik nodig je van harte uit deze ‘intimate journey’ in te gaan. Je leven wordt verrijkt hoe meer bezield je bent. Je vertrouwen, ontspanning en energie nemen toe en het leven en jezelf voelen meer ‘gevuld’. Je kan je zo maar gelukkig voelen, je hebt er niets meer voor nodig!

Ik begeleid je hierbij vanuit mijn zielsinspiratie en ‘guidance’. Mijn ziel heeft dans en beweging als uitingsvorm gekozen om zich dieper in mij te manifesteren en met mij te communiceren. Dit is een cadeau wat ik jou op jouw dansend zielspad van harte aanreik voor jouw groei en de verwezenlijking van wie je werkelijk bent.

Ik werk in deze cursussen met dans improvisatie, authentic movement, mindful bewegen, energetisch lichaamswerk, sensitieve beweging, ontspanning via beweging en zielsverbindings-meditaties.

Een nieuwe cursus start bij voldoende aanmeldingen, minimum 6 deelnemers.