Cursussen

Soul Dance Cursussen
The intimate journey of soul embodiment through dance & authentic movement

cropped-banner-formaat-wordpress-37.jpg

Hoe ziet een Soul Dance cursus er uit?

In een cyclus van 6 lessen gaan we meer de diepte in van het ervaren van de subtiele bewegingen van jouw groter potentieel, jouw bezieling.
Na een warming up en dansopdrachten die je energie en lichaam aan het stromen brengen, zal vooral de focus liggen op het energetisch gewaar zijn van je innerlijke ruimte, je ‘Inner Tempel’. De lessen hebben een intiem karakter, omdat de aard van dit proces kwetsbaar en subtiel is.
De groepsgrootte is dan klein gehouden met max. 8 deelnemers. Door het maximum van 8 deelnemers kan ik iedereen alle aandacht schenken die nodig is. In een veilige en warme sfeer zullen we voor elkaar de ‘sacred space’ bieden om ieders proces in de dans te bekrachtigen.

Ik nodig je van harte uit deze ‘intimate journey’ in te gaan. Je leven wordt verrijkt hoe meer bezield je bent. Je vertrouwen, ontspanning en energie nemen toe en het leven en jezelf voelen meer ‘gevuld’. Je kan je zo maar gelukkig voelen, je hebt er niets meer voor nodig!

Ik begeleid je hierbij vanuit mijn intuïtieve inspiratie en ‘guidance’.

Ik werk in deze cursussen met dans improvisatie, authentic movement, mindful bewegen, energetisch lichaamswerk, sensitieve beweging, ontspanning via beweging en energetisch werk-meditaties.

Een nieuwe cursus start bij voldoende aanmeldingen, minimum 6 deelnemers.