Uitgebreid over Soul Dance

Soul Dance workshops en cursussen brengen je dieper in contact met je lichaam, je energie, je bewustzijn en je zielsstroom. Soul Dance is dansen van binnenuit, aanwezig zijn in je lichaam en daarbij tegelijkertijd in verbinding met het grotere geheel.  Hoe meer bezieling des te meer gaat je visie over jezelf, je relaties en de wereld om je heen verruimen. Het integreren van een nieuw bewustzijn, ‘The New Paradigm’  begint bij je zelf. leven vanuit dit nieuwe paradigma betekent leven vanuit een bewustzijn gebaseerd op verbinding, vertrouwen in de oneindige bron van schepping voor meer leven voor iedereen, onvoorwaardelijke liefde, vrijelijk geven en ontvangen en dienstbaar zijn aan je eigen unieke bijdrage  die je in deze wereld tot expressie te brengen hebt voor meer inspiratie, meer vreugde en meer leven voor iedereen. Dit is mijn passie achter Soul Dance. 

Soul Dance reikt je de ruimte aan en nodigt je uit je vrijheid van expressie te dansen met al je mogelijkheden vanuit spontaniteit, ongedwongenheid en speelsheid.
Iedereen is welkom met zijn/haar bewegingspotentieel. Het enige dat je nodig hebt is open nieuwsgierigheid naar wat er behalve je fysieke beweging nog meer te beleven valt in de dans.

Mijn werkwijze en passie:
Ik werk met creatieve dans, (contact-) improvisatie, authentic movement, biodanza elementen en energetische lichaamsbewustwording en mindfulness. Soul Dance is als een reis door je lichaam. Vanuit lekker vrij dansen met speelse dansopdrachten werken we naar de subtielere en energetische lichaamsbewegingen toe.Jouw unieke beleving van binnenuit in expressie te brengen is mijn inspiratie. Jezelf durven zijn in je eigen dans, je te laten zien en een ander te ontmoeten in de dans is een verrijkende en bezielende belevenis. Eenmaal ervaren wil je niet meer anders!

Effecten van Soul Dance
Doordat je jouw totaliteit van je lichaam en je energie vanuit je ziel integreert, voel je je levendiger en stralender. Je krijgt meer energie en voelt je vitaler. Het ervaren van nieuwe bewegingen en ander contact met anderen, heeft een helend, verruimend effect. Je zenuwstelsel en je hersenen worden gestimuleerd, waardoor je geestelijk wakkerder wordt.  Je levensenergie en bewegingsvreugde nemen toe. Je spontane dansimpuls wordt steeds meer bevrijd. Als je die toelaat, kom je helemaal in het moment.

Soul Dance Workshops  kan je zien als een soort proeverij, waar allerlei elementen van Soul Dance worden aangeraakt.

Soul Dance Cursussen gaan meer de diepte in en het aantal deelnemers is beperkt, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven. Er ontstaat een intieme en vertrouwde sfeer en een nog grotere veiligheid voor jouw ‘intimate soul embodiment journey’ .

klik hier voor de agenda.

cropped-banner-formaat-wordpress4.jpg